tisdag 11 september 2012

Handmade jewellery ♥

Någon mer än jag som älskar handgjort?
Alltså jag handlar heller smycken, kläder etc som är handgjort än masstillverkat, plus att oftast är det inte lika många som äger samma smycke/plagg som en själv då ;)

Dessa smycken är från Made By Monrou
Gilla sidan på Facebook HÄR! 

Halsband med handgjord cupcake!

Örhängen med handgjorda cupcakes!

Armband med svarta tärningar


 

26 kommentarer:

  1. SV; Tack! Får hoppas man är pigg till helgen iaf :)

    SvaraRadera
  2. åhh gud så söta smycken! :DD du jag har en liten fråga, har du kopplat din blogg till google eller liknande? hur har du gjort isåfall? för jag ser att du jar massa ikoner nere på inläggen och även etiketter :)

    SvaraRadera
  3. Armbandet med tärningar var ju jättefint!

    Sv: Ja, men eller hur :) Jag vet faktiskt inte riktigt vart jag vill flytta .. Lite mer södeut (bor i norrland nu) och vid kusten kanske. Jag funderade ett tag på Gävle .. men jag hinner kanske ångra mig igen, haha.

    SvaraRadera
  4. SV: Jaha, ja det var iaf jättefint! :)
    Nej, jag känner ingen i Gävle. Men det vore ju coolt att tillsammans med min karl flytta någonstans där vi inte känner någon och får börja om på nytt med alltsammans :)

    SvaraRadera
  5. Åh vilka fina!
    Alltid roligare att ha smycket som inte halva sverige går runt med :D

    SvaraRadera
  6. SV; Ja jag får ta o göra det! ;)

    SvaraRadera
  7. Japp :)
    Jag har en liten bara, vill göra fler men vet inte riktigt vad än :) du då?

    SvaraRadera
  8. Sv: Har handleden, fingert, svanken (som de flesta), vid ljumsken, låret och fötterna så några har jag ;)

    SvaraRadera
  9. SV: Nja, det är nog inte lätt .. Det är så många som inte vill lämna tryggheten i den stad de redan bor i. Jag kom precis på att jag gärna skulle vilja länka dig på min blogg! Antar att det är okej? :)

    SvaraRadera
  10. Ja blir så godissugen av såna där smycken, haha!

    Svar: Mja jag vet inte.. Jag tycker nog att det är svårare att ha kanin i en bur. Mina tidigare kaniner hade en utebur som dom bodde i året runt.

    SvaraRadera
  11. SV: Haha tack själv hörru! Men nu håller jag på att lära mej html o sånt, får se om man lyckas göra det lite finare "hemma" haha. Byt inte igen nu broe, då kommer jag aldrig hitta dej igen, har inte blivit någon knytblus outfit att visa upp än, men det kommer komma serru! ARMBANDET ÄR SÅ JÄKLA FIIINT!!

    SvaraRadera
  12. Ja det ser du väl på bilden hihi ;)

    SvaraRadera
  13. SV; Javisst! Haha, vi får se hure går! :)

    SvaraRadera
  14. Sv: Tack! :)
    Ja, jag tuperar alltid håret! Och använder volympuder. Sedan kan man ju föna håret också för att få det perfekt och så att det inte blir knöligt av bandanan :)

    SvaraRadera
  15. Jag vet faktiskt inte. Har inte räknat. Men så många är det inte. Vill ha fleeeer. :)

    SvaraRadera
  16. Har ett hjärta på sidan av handleden, det är en syskontatuering :)

    SvaraRadera
  17. Sv: Schwarzkopf Osis Dust-it är det bästa tycker jag. Men om man har mörkt hår så passar Lanzas volympuder bättre :) Finns på många salonger..

    SvaraRadera
  18. SV; Orange?? Hur sjutton lyckas du med det? haha :) Vad använder du för färg?

    SvaraRadera
  19. Hej Johanna! Kul idé! Skicka mig ett mejl och gärna en bild på smycket du vill lotta ut så kan jag ta ställning. retroloverblog@gmail.com. Kram!

    SvaraRadera
  20. Riktigt charmiga smycken.. Tycker att handgjort är mer personligt och roligt att bära :) Gillar örhängena skarpt. Vad jag vet är det inte surdeg utan bara ett vanligt hälsobröd jag knåpat ihop tillsammans med sambons syster ^^ La precis upp recept om du vill testa eller är nyfiken på innehåll :D Tack, ja hon är en primadonna :D

    SvaraRadera
  21. SV; Både manic panic o directions färger sätter sig bäst på hår som är nyblekt. Du kanske inte hade i det tillräckligt länge? Hur håret ser ut innan du har i färgen, gör ju också reslutatet. Hur intensiv färgen blir alltså. Manic panic funka inte på mig, de fäste typ inte o blev jättekonstigt. Jag använder Directions Poppy red, testa den? :)

    SvaraRadera
  22. Instämmer till fullo, älskar att bläddra runt på Etsy och leta efter unika smycken och saker hellre än att leta runt på H&M dit alla andra går :D Då vet man att det man köpt är gjort med kärlek och det gör saken så mycket bättre!

    SvaraRadera